Certificiran Tops halal "Gadžo Comerca"

Bez autora
Jun 10 2015

Agencija za certificiranje halal kvalitete danas je saopćila da su uspješno implementirani zahtjevi Halal standarda BAS 1049:2010 u proizvodnim pogonima Agrokomerca koji su u zakupu kompanije Gadžo Comerc.Zahtjevi Halal standarda implemenitrani su u pogonima za preradu kakaovca, pogonima za proizvodnju vafel proizvoda s čokoladnim preljevom, kakao krema, mariniranog povrća i začina. Certifikacijskim auditom koji je izvršen u aprilu utvrđeno je da su ispunjeni zahtjevi propisani Halal standardom BAS 1049:2010, te da kompaniji Gadžo Comerc može biti uručen halal certifikat.

Certificiran Tops halal "Gadžo Comerca"Agencija za certificiranje halal kvalitete danas je saopćila da su uspješno implementirani zahtjevi Halal standarda BAS 1049:2010 u proizvodnim pogonima Agrokomerca koji su u zakupu kompanije Gadžo Comerc.

Zahtjevi Halal standarda implemenitrani su u pogonima za preradu kakaovca, pogonima za proizvodnju vafel proizvoda s čokoladnim preljevom, kakao krema, mariniranog povrća i začina.

Certifikacijskim auditom koji je izvršen u aprilu utvrđeno je da su ispunjeni zahtjevi propisani Halal standardom BAS 1049:2010, te da kompaniji Gadžo Comerc može biti uručen halal certifikat.

Halal certificiranjem obuhvaćeni su: biskvit sa želeom i čokoladnim preljevom (Tops, Diva, Bravo, Bondi i Hello Kitty), kakao krem namaz "Cremito", čokolada za jelo i kuhanje, marinirano povrće i dodatak jelima s povrćem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik